First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

89 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
80.000EUR
70 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, complex Orhideelor 3 situat pe Str Orhideelor 11 bis, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la etajul 1 din 5, cu o suprafata de 69,24 mp utili. Imobilul este format din living, hol, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, balcon inchis si 2 bai . Loc parcare privat! Se vinde mobilat, utilat!  Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Tineretului 63
45.000EUR
40 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, Str Tineretului nr 63, intr-un imobil construit in anul 2021, disponibil la parter din 7, cu o suprafata de 39,3 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Militari, Bucuresti
51.000EUR
46 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Rezervelor  nr 56, intr-un imobil construit in anul 2019, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la parter (parter inalt) din 8 , cu o suprafata de 45,32 mp. Imobilul este prevat cu tavane extensibile Barrisol. Parcare auto in incinta complexului! (Cota indiviza teren aferent blocului) Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Militari, Bucuresti
58.000EUR
46 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Rezervelor  nr 56, intr-un imobil construit in anul 2019, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la parter (parter inalt) din 8 , cu o suprafata de 45,32 mp. Imobilul este prevat cu tavane extensibile Barrisol. Parcare auto in incinta complexului! (Cota indiviza teren aferent blocului) Imobilul se vinde neutilat, nemobilat ! Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Tineretului 63
60.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, Str Tineretului nr 63 bl 1, intr-un imobil construit in anul 2021, disponibil la etajul 5 din 6, cu o suprafata de 50,13 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 1 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, aragaz, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
62.000EUR
63 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, Str rezervelor nr 4, intr-un imobil construit in anul 2012 , disponibil la etajul 3 din 4, cu o suprafata de 63 mp utili. Pretul include si un loc parcare proprietate privata, intabulat! Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe..   Se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.  

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Tineretului 85
67.000EUR
46 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, Str Tineretului nr 85, intr-un imobil construit in anul 2018, disponibil la etajul 4 din 7 avand suprafata de 45,68 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Militari Residence Rezervelor 64
57.000EUR
54 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2013 , disponibil la etajul 2 din 7, cu o suprafata de 53,45 mp. Imobilul este situata pe str Rezervelor nr 64. Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Rezervelor 58A
Vanzare apartament Rezervelor 58A
Militari, Bucuresti
61.500EUR
61 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la parter (parter inalt) din 8, cu o suprafata de 57,89 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, masina spalat rufe , plita, cuptor, hota si tv . Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 3 camere Brancoveanu Lomotesti
75.000EUR
73 m2 2 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari zona Brancoveanu , Aleea Crevedia nr 2 , disponibil la etajul 4 si 5, cu o suprafata de 73 mpu. Imobilul este utilat, mobilat complet cu  aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Iuliu Maniu 77
99.000EUR
60 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari zona Pacii, intr-un imobil construit in anul 1980 , disponibil la etajul 3 din 10, cu o suprafata de 60 mp. Imobilul este situat B-dul Iuliu Maniu nr 77. Imobilul este complet utilat, mobilat complet  aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv. Metrou Pacii la 5 minute distanta. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Tineretului 63
58.000EUR
43 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, Str Tineretului nr 63, intr-un imobil construit in anul 2021, disponibil la parter din 7, cu o suprafata de 42,4 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere B-dul Timisoara 58J
95.000EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari B-dul Timisoara nr 58J, intr-un imobil construit in anul 2019, disponibil la etajul 4 din 11, cu o suprafata de 44,6 mpu. Imobilul este utilat, mobilat complet si vine insotit de boxa depozitare si un loc parcare privat! Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence
46.500EUR
42 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje, cu o suprafata de 41,75 mp utili. Imobilul este situat complexul Avangarde Residence, vis-a-vis de Parcul central si Campusul Scolar Amforei in apropiere se afla statia de autobuz cu liniile 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este semidecomandat mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie. Rulouri exterioare la geamurile din exterior ! Imobilul se vinde exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Inchiriere 3 camere Militari Gorjului
Inchiriere 3 camere Militari Gorjului
350EUR
50 m2 3 camere 2 bai
Inchiriere garsoniera Rezervelor Ballroom
Inchiriere garsoniera Rezervelor Ballroom
1.200RON
35 m2 1 camere 1 bai
Ultimele oferte
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
400EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
80.000EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Inchiriere garsoniera Militari Residence
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.200RON
35 m2 1 camere 1 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe