First Loader First Loader

Inchirieri apartamente Bucuresti

156 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
400EUR
70 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, complex Orhideelor 3 situat pe Str Orhideelor 11 bis, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la etajul 1 din 5, cu o suprafata de 69,24 mp utili. Imobilul este format din living, hol, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, balcon inchis si 2 bai . Loc parcare privat! Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
1.700RON
55 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 1 din 3, cu o suprafata de 55 mp.  Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe ,masina spalat vase, aragaz , hota si tv. Balcon închis! Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 3 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Tineretului 85
1.500RON
43 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Militari Residence, Str Tineretului nr 85, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 8, cu o suprafata de 43 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , aer conditionat, termostat ambient wireless, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv . Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Wellness Militari Residence
300EUR
51 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Militari Residence pe Strada Rezervelor Nr 72 (la parter  Wellnes Militari), intr-un imobil construit in anul 2012 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 51 mpu. Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour express si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament Militari Residence Tineretului 63
320EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, Str Tineretului nr 63, intr-un imobil construit in anul 2021, disponibil la parter din 7, cu o suprafata de 44,5 mp utili. Disponibil cu data de 15.03.2024! In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si  tv. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera dubla Rezervelor 56
1.700RON
40 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 8, cu o suprafata de 39,57 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Disponibil cu data de 06.08.2023! Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv . Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Bdul Timisoara 58J
550EUR
60 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat pe B-dul Timisoara nr 58J, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la parter din 10, cu o suprafata de 60 mp. Loc parcare privat (acoperit) si boxa depozitare incluse in pret! Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe, uscator de rufe, plita, cuptor, hota si tv. Statia STB, tramvai la 2-3 minute distanta iar la 10 min distanta statia de metrou. 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Rezervelor Mega Image
300EUR
51 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 8, cu o suprafata de 51 mp. Imobilul este situata intre La strada mall Rezervelor si capatul Stb. Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. ( internet si cablu tv activ) Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament 3 camere Militari Residence
400EUR
86 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 1 din 8 etaje (parter inalt), cu o suprafata de 86 mp utili. Imobilul este format din living, 2 dormitoare, hol, 1 balcoan+bucatarie , 1 baie. Este situat pe strada Serg. Ilie Petre nr 84,  în imediata apropiere de noul La Strada Mall.  Apartamentul este mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, aragaz, hota, masina de spalat rufe si tv  . Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5-7 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament 3 camere Rezervelor 54 !
400EUR
77 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 2 din 7, cu o suprafata de 77 mp utili. Imobilul este format din living, 2 dormitoare, bucatarie, 1 balcoan , 1 baie. Este situat pe Strada Rezervelor  nr 54,  in apropiere de Trattoria Roz Cafe, Ballroom Militari , Piscina Aqua Garden, Wellness Militari.  Apartamentul este mobilat si utilat ca in pozele de prezentare, cu centrala termica proprie, termostat ambient, frigider, plita , cuptor, hota, maina de spalat rufe si tv . Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Rezervelor Mega Image
320EUR
51 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 4 din 7, cu o suprafata de 51 mp. Imobilul este situata intre La strada mall Rezervelor si capatul Stb, Str Tineretului 24, bl 3. Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless,  masina spalat rufe , aragaz , hota si tv.  Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
1.400RON
40 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 8, cu o suprafata de 39,57 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Disponibil cu data de 06.08.2023! Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv . Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
1.700RON
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2022 , disponibil la etajul 2 din 5, cu o suprafata de 45 mp.  PRIMA INCHIRIERE , TOTUL NOU! Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si tv. Loc parcare privat! ( inclus in pret) Balcon inchis cu termopan! Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
1.700RON
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2022 , disponibil la etajul 2 din 5, cu o suprafata de 45 mp.  PRIMA INCHIRIERE , TOTUL NOU! Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si tv. Loc parcare privat! ( inclus in pret) Balcon inchis cu termopan! Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Vanzare spatiu comercial Sos Chitilei Nr 222
Vanzare spatiu comercial Sos Chitilei Nr 222
165.000EUR
75 m2 2 camere 1 bai
Vanzare teren Mihai Voda Bolintin Deal
Vanzare teren Mihai Voda Bolintin Deal
45.000EUR
5000 m2 0 camere bai
Ultimele oferte
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
400EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
80.000EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Inchiriere garsoniera Militari Residence
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.200RON
35 m2 1 camere 1 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe