First Loader First Loader

Apartamente de vanzare Bucuresti

59 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare apartament Rezervelor 56
Vanzare apartament Rezervelor 56
Militari, Bucuresti
61.000EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la parter (parter inalt) din 8, cu o suprafata de 57,89 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, masina spalat rufe , plita, cuptor, hota si tv . Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Rezervelor 64
Vanzare apartament Rezervelor 64
Militari, Bucuresti
58.500EUR
55 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament, semidecomandat, situata in cartierul Militari residence, Str Rezervelor nr 54, intr-un imobil construit in anul 2014 , disponibil la etajul 4 al unui imobil cu 7 etaje, cu o suprafata de 54,82 mpu. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, aer conditionat, plita gaz, cuptor electric, combina frigorifica,masina de spalat rufe. Imobilul se vinde utilat mobilat ca in pozele de prezentare! Parcare auto fara plata, Complexul prevazut cu barierez accesc permis doar locuitorilor complexului ! Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere decomandat Militari residence
58.500EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Tineretului  nr 37 F,  intr-un imobil construit in anul 2018, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la etajul 1 din 7 . Parcare auto in incinta complexului!  Imobilul se vinde exact ca in pozele de prezentare, mobilat - utilat ! Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Rezervelor Bollroom!
85.000EUR
83 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 82,81 mp utili. Imobilul este format din living+bucatarie, 2 dormitoare, hol, 1 balcoan , 1 baie. Este situat pe strada Rezervelor, vis-a-vis de gardinita Kids Club, în imediata apropiere de Ballroom Militari , Piscina Aqua Garden, Wellness Militari.  Apartamentul se afla la prima inchiriere, totul nou, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, termostat ambient, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, maina de spalat rufe si tv in fiecare camera . Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Tineretului 63
45.500EUR
39 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, Str Tineretului nr 63, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 2 din 6, cu o suprafata de 39 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, balcon inchis cu termopan, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Rezervelor 54
Vanzare apartament Rezervelor 54
Militari, Bucuresti
52.500EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament, semidecomandat, situata in cartierul Militari residence, Str Rezervelor nr 54, intr-un imobil construit in anul 2014 , disponibil la etajul 4 al unui imobil cu 7 etaje, cu o suprafata de 45 mpu. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, aragaz, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe. Parcare auto fara plata, Complexul prevazut cu barierez accesc permis doar locuitorilor complexului ! Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere decomandat Militari residence
57.500EUR
56 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Tineretului  nr 31 A,  intr-un imobil construit in anul 2018, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la etajul 5 din 7 . Parcare auto in incinta complexului!  Imobilul se vinde exact ca in pozele de prezentare, mobilat - utilat ! Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere decomandat Militari residence
64.000EUR
59 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Apeductului nr 51,  intr-un imobil construit in anul 2016, racordat la reteaua de canalizare , disponibil la etajul 4 din 4 cu lift ( pod deasupra ). Imobilul se vinde exact ca in pozele de prezentare, mobilat - utilat ! Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, 2 x aer conditionat. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
55.000EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 45 mp.  Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat control wi-fi, masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Militari, Bucuresti
45.000EUR
46 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Rezervelor  nr 56, intr-un imobil construit in anul 2019, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la parter (parter inalt) din 8 , cu o suprafata de 45,32 mp. Imobilul este prevat cu tavane extensibile Barrisol. Parcare auto in incinta complexului! (Cota indiviza teren aferent blocului) Imobilul se vinde neutilat, nemobilat ! Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Tineretului 63
45.000EUR
40 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, Str Tineretului nr 63, intr-un imobil construit in anul 2021, disponibil la parter din 7, cu o suprafata de 39,3 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Militari, Bucuresti
51.500EUR
47 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Rezervelor  nr 56, intr-un imobil construit in anul 2020, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la etajul 8 din 8 (placa + pod izolat termic), cu o suprafata de 46.16 mp. Imobilul este prevat cu tavane extensibile Barrisol. Parcare auto in incinta complexului! (Cota indiviza teren aferent blocului) Imobilul este neutilat, nemobilat ! Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Rezervelor 79 Lidl !
74.500EUR
69 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, complex Rezervelor 79, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la etajul 5 din 7, cu o suprafata de 69 mp utili. Imobilul este format din living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 1 balcon ichis si 2 bai . Este situat pe Strada Rezervelor nr 79 ,(langa Lidl) in apropiere de Trattoria Roz Cafe, Ballroom Militari , Piscina Aqua Garden, Wellness Militari.  Se vinde partial mobilat - dressing dormitor, mobilă bucatarie + electrocasnicele incorporabile, două băi mobilate complet, mobilier hol si balcon.. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Drumul tabarei Favorit
Vanzare 2 camere Drumul tabarei Favorit
Drumul Taberei, Bucuresti
80.000EUR
60 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari zona Drumul taberei , B-dul Sibiu nr 1, intr-un imobil construit in anul 1964 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 60 mpu. Imobilul este utilat, mobilat complet cu  aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv. Statia STB si Metrou la 5 min distanta 2% comision agentie , se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Inchiriere 2 camere Rezervelor 56
Inchiriere 2 camere Rezervelor 56
300EUR
52 m2 2 camere 1 bai
Vanzare casa Bolintin vale / Malu spart
Vanzare casa Bolintin vale / Malu spart
205.000EUR
320 m2 8 camere 3 bai
Ultimele oferte
Vanzare garsoniera Militari residence
Vanzare garsoniera Militari residence
36.500EUR
32 m2 1 camere 1 bai
Vanzare apartament Rezervelor 64
Vanzare apartament Rezervelor 64
58.500EUR
55 m2 2 camere 1 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe