First Loader First Loader

Apartamente de vanzare Bucuresti

85 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare apartament 2 camere  Militari Residence,  Str. Rezervelor Nr 54, Bl 7
52.000EUR
43.97 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str. Rezervelor Nr 54, Bl 7,  intr-un imobil construit in anul 2014, disponibil la mansarda, cu o suprafata de 44 mp. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 5 min distanta de STB 478, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este semidecomandat, bucatarie deschisa,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, combina frigorifica, plita, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat si mobilat. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Bld Iuliu Maniu  vis a vis de Piata Gorjului
85.000EUR
61.45 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat pe Bulevardul Iuliu Maniu  Nr. 67, Bl 6P,  intr-un imobil construit in anul 1975, disponibil la etajul 7 din 10, cu o suprafata de 61.45 mp utili + 4.32 mp balcon, vis-a-vis de Piata Gorjului si de statia de METROU GORJULUI !!! https://www.google.com/maps/@44.4338882,26.0204004,3a,75y,14.21h,97.8t/data=!3m6!1e1!3m4!1sI9EplDoZTZpdHXicwTZqNA!2e0!7i16384!8i8192?entry=ttu Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare (cu exceptia combinei frigorifice si a congelatorului). Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari residence
68.500EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la parter (parter inalt) din 8, cu o suprafata de 57,50 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de caparul STB 478 (Str Stelelor), Complexul comercial La strda mall, Chiajna shopping center, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan,  Imobilul este utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, combina frigorifica, masina spalat rufe , plita, cuptor, hota si tv . Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Tineretului nr 85
51.000EUR
47 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 8, cu o suprafata de 47 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 478, scoala, gradinita, supermarket-uri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , plita + cuptor. Se vinde utilat,mobilat exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Militari Residence
95.000EUR
71 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la parter (parter inalt) din 8 , cu o suprafata de 70,1 mp utili, situat pe strada Serg Ilie Petre Nr 84. Capatul STB 478 la 2-5 minute distanta, complexul comercial Chiajna Shopping la 5-7 minute iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara/exterioara, sali de fitness, gradinite private si de stat, supermarketuri, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este total decomandat,  mobilat si utilat complet , cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe . . Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Rezervelor 56
Vanzare apartament Rezervelor 56
Militari, Bucuresti
49.500EUR
42 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un imobil tip studio, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 41,6 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 478, scoala, gradinita, supermarket-uri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , plita + cuptor, hota si tv . Se vinde utilat,mobilat exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Militari Residence Rezervelor 56
47.150EUR
46 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Rezervelor  nr 56, intr-un imobil construit in anul 2020, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la etajul 8 din 8 (placa + pod izolat termic), cu o suprafata de 46.01 mp.Imobilul este prevat cu tavane extensibile Barrisol. Parcare auto in incinta complexului, prevazut cu bariera, accesul facandu-se pe baza de telecomanda / cod (fara taxa parcare) . Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Rezervelor 56
Vanzare apartament Rezervelor 56
Militari, Bucuresti
71.000EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la parter (parter inalt) din 8, cu o suprafata de 57,89 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, masina spalat rufe , plita, cuptor, hota si aer conditionat . Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Tineretului 58 Militari residence
65.000EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Tineretului  nr 58, intr-un imobil construit in anul 2017, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la etajul 1 din  6, cu o suprafata de 44,46 mp. Loc parcare privat inclus in pret! Imobilul se vinde utilat , mobilat exact ca in pozele de prezentare.(fara tv) Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare studio Militari Residence
Vanzare studio Militari Residence
Militari, Bucuresti
45.000EUR
39 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un imobil tip studio, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 7 din 8, cu o suprafata de 38,51 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 478, scoala, gradinita, supermarket-uri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , plita + cuptor, hota si tv . Se vinde utilat,mobilat exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Tineretului 85 Militari residence
38.000EUR
37 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Tineretului nr 85 , intr-un imobil construit in anul 2018, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la demisol din 8 , cu o suprafata de 36,67 mpu. Parcare auto in incinta complexului! (Cota indiviza teren aferent blocului) Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless. Se vinde utilat, mobilat! Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5-10 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Rezervelor 54
Vanzare apartament Rezervelor 54
Militari, Bucuresti
52.500EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament, semidecomandat, situata in cartierul Militari residence, Str Rezervelor nr 54, intr-un imobil construit in anul 2014 , disponibil la etajul 4 al unui imobil cu 7 etaje, cu o suprafata de 45 mpu. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, aragaz, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe. Parcare auto fara plata, Complexul prevazut cu barierez accesc permis doar locuitorilor complexului ! Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Exigent Plaza Faza 5
110.000EUR
49 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat în zona Plaza Mall Romania (B-dul Timisoara), in complexul Exigent Plaza Rezidence Faza 5, bloc 3, sc 1.   Pret afisat fara TVA1 Imobilul este finisat complet, centrala proprie Viessman, incalzire in pardosesala! Suprafata construita 74,4 mp. Suprafata utila 48,8 mp ( balcon inclus). Plaza România Mall ( 5 min pietonal), AFi Cotroceni (10 min pietonal), Metrou Lujerului (8 min pietonal), Metrou Favorit ( 10 min pietonal ), Parcul Moghioros ( 12 min pietonal ), sali de fitness, restaurante, spatii de joaca pentru copii.  Transport in comun:  Metrou Lujerului;  Autobuz 136, 137,236,336;  Tramvaie 8, 41, 25, 35;  Troleibuz 61,62. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence  Str. Tineretului nr 66
65.000EUR
49 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Tineretului nr 66,  intr-un imobil construit in anul 2017, disponibil la etajul 3 din 4, cu o suprafata de 48.90 mp utili + 8.50 mp balcon. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 1 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este semidecomandat, bucatarie deschisa,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, combina frigorifica, plita, cuptor, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
58.000EUR
46 m2 2 camere 1 bai
Vanzare apartament decomandat Pollux residence
Vanzare apartament decomandat Pollux residence
61.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai
Vanzare casa Clinceni Residence Comision 0 %
Vanzare casa Clinceni Residence Comision 0 %
99.900EUR
160 m2 4 camere 2 bai
Ultimele oferte
Vanzare casa Ciorogarla Comision 0 %
Vanzare casa Ciorogarla Comision 0 %
110.000EUR
120 m2 4 camere 2 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe