First Loader First Loader

Inchirieri apartamente

200 rezultate gasite

Afisare:

Apartament 45 mp de inchiriat Militari Residence Str. Apeductului Nr.26E
1.500RON
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere apartament 2 camere open space, situata in Militari Residence, Sat Dudu, Str. Apeductului Nr.26E,   disponibila la etajul 2  din 5 , cu o suprafata de 45 mp utili.  Apartamentul este  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, combina frigorifica, cuptor, plita, hota, masina spalat rufe, aer conditionat, TV, etc Statia STB cu liniile 478 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute, iar la 15 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan. Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Apartament 50mp de inchiriat Militari Residence Str. Tineretului Nr.58
1.600RON
50 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere apartament 2 camere decomandat, situata in Militari Residence, Sat Dudu, Strada Tineretului, nr 58,   disponibila la etajul 1  din 6 , cu o suprafata de 50 mp utili.  Apartamentul este decomandat, bucatarie in balcon,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, combina frigorifica, aragaz, hota, masina spalat rufe etc Blocul este prevazut cu lift si beneficiaza de parcare privata cu bariera. ( 1 loc de parcare inclus in pretul chiriei ).  Statia STB cu liniile 478 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 10-15 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan. Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Apartament 50 mp de inchiriat Militari Residence,Str.Tineretului Nr.19, Bl 2
350EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere apartament 2 camere decomandat, situata in Militari Residence, Sat Dudu, Strada Tineretului Nr. 19, Bl 2 ,   disponibila la etajul 1 din 6 , cu o suprafata de 50 mp utili. Apartamentul este decomandat, bucatarie in balcon,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, combina frigorifica, plita, cuptor, hota, masina spalat rufe si Tv. Statia STB cu liniile 478 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 10-15 minute, iar la 5 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan. Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Apartament 50mp de inchiriat Militari Residence Str. Tineretului Nr.58
300EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere apartament 2 camere decomandat, situata in Militari Residence, Sat Dudu, Strada Tineretului, nr 58,   disponibila la etajul 2  din 6 , cu o suprafata de 50 mp utili.  Apartamentul este decomandat, bucatarie in balcon,  mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, combina frigorifica, aragaz, hota, masina spalat rufe si 2 televizoare. Blocul este prevazut cu lift si beneficiaza de parcare privata cu bariera. ( 1 loc de parcare inclus in pretul chiriei ).  Statia STB cu liniile 478 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 10-15 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan. Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Apartament 50 mp de inchiriat Militari Residence,Str.Rezervelor 60
1.600RON
50 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere apartament 2 camere open space, situata in Militari Residence, Sat Dudu, Strada Rezervelor 60,   disponibila la mansarda , cu o suprafata de 50 mp utili. Apartamentul este mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, combina frigorifica, plita, cuptor, hota, masina spalat rufe, cuptor microunde, 2 televizoare, etc Statia STB cu liniile 478 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 10-15 minute, iar la 5 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan. Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Apartament  2 camere 42 mp de inchiriat  Militari Residence, Ilie Petre nr 86   -  Pet Friendly -
330EUR
42 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere apartament 2 camere semidecomandat, situat in Militari Residence, Sat Dudu, Str. Ilie Petre nr 86,  disponibil la etajul 4 din 9 , cu o suprafata de 42 mp utili. Apartamentul este PET FRIENDLY pentru animalute de mici dimensiuni  Apartamentul este semidecomandat, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie,  frigider, aragaz, hota, masina spalat rufe si  tv. Statia STB cu liniile 478 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 10-15 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan. Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament 3 camere ADM Rezidential
500EUR
70 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul ADM Residence Bragadiru, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 6 si mansarda , cu o suprafata de 75 mp utili. Loc parcare privat inclus in pret! Imobilul este situat pe Strada NAZUINTEI Nr 10, in apropiere de Leroy Merlin, Mega Image, Jysk,  scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilata si centrala termica proprie pe gaz.   Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !   

Distribuie pe:  
Apartament 2 camere Str Margelelor, Apusului, Scoala Gimn. Sf. Treime
500EUR
70 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere apartament 2 camere decomandat, situat in Bucuresti, Sector 6, zona Apusului, Strada Margelelor, Bl N1, langa Scoala Gimnaziala Sf. Treime  disponibil la etajul 1 din 6, cu o suprafata de 70 mp utili. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa. Apartamentul va fi gata pentru inchiriere dupa data de 15.07.2024, timp in care se vor monta lustre, aplici, aer conditionat de 24.000 BTU, dresing cu rafturi, usa glisanta, chiuveta bucatarie, si de asemenea se vor aduce covoare, aragaz, masa, scaune  etc.  Modalitate inchiriere: 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament 3 camere Rezervelor Bollroom!
450EUR
86 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 86 mp utili. Imobilul este format din living+bucatarie, 2 dormitoare, hol, 1 balcoan , 1 baie. Este situat pe strada Rezervelor, vis-a-vis de gardinita Kids Club, în imediata apropiere de Ballroom Militari , Piscina Aqua Garden, Wellness Militari.  Apartamentul se afla la prima inchiriere, totul nou, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, termostat ambient, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, maina de spalat rufe si tv in fiecare camera . Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament 3 camere Rezervelor Bollroom!
450EUR
86 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 86 mp utili. Imobilul este format din living+bucatarie, 2 dormitoare, hol, 1 balcoan , 1 baie. Este situat pe strada Rezervelor, vis-a-vis de gardinita Kids Club, în imediata apropiere de Ballroom Militari , Piscina Aqua Garden, Wellness Militari.  Apartamentul se afla la prima inchiriere, totul nou, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, termostat ambient, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, maina de spalat rufe si tv in fiecare camera . Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Prima inchiriere 2 camere Militari Residence
1.600RON
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2022 , disponibil la etajul 1 din 5, cu o suprafata de 45 mp.  Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si tv. Loc parcare privat! ( inclus in pret) Balcon inchis cu termopan! Statia STB  la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere Studio Militari Residence Tineretului 35 Bis
1.600RON
41 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere (studio), semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 41 mp utili. Imobilul este situat pe strada Tineretului nr 35 Bis.  Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita, cuptor, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe cu uscator si tv. Loc parcare privat inclus in pret ! In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-7 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchirierer apartament Rezervelor 56
300EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere un imobil tip studio, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 45 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 478, scoala, gradinita, supermarket-uri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , plita + cuptor, hota si tv . Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
300EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 45 mp.  Disponibil cu data de 10.07.2023 ! Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat control wi-fi, masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Vanzare afacere la cheie salon Crinului 42
Vanzare afacere la cheie salon Crinului 42
42.000EUR
30 m2 2 camere 1 bai
Ultimele oferte
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe