First Loader First Loader

Inchirieri apartamente

146 rezultate gasite

Afisare:

Inchiriere apartament 3 camere Militari residence !
400EUR
70 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence pe strada Tineretului  nr 63, complex rezidential Orhideelor 4, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 2 din 7, cu o suprafata de 70 mp utili. Imobilul este format din living + bucatarie, 2 dormitoare , 1 balcoan inchis cu termopan , 2 bai. Apartamentul se afla la prima inchiriere, totul nou, mobilat si utilat, cu centrala termica proprie, termostat ambient, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, maina de spalat rufe . Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
350EUR
59 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la parter din 8 (parter inalt), cu o suprafata de 59 mp.  Disponibil cu data de 01.12.2022 ! Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera dubla Militari Residence
1.200RON
39 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere o garsoniera dubla, decomandata, confort lux, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 4 din 8, cu o suprafata de 39 mp. Imobilul este situata vis-a-vis de noul La Strada Mall (Str serg Ilie Petre 84), scoala,gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image, Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, masina spalat rufe , plita, cuptor , hota si tv. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere decomandat Rezervelor
1.500RON
55 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 2 din 4, cu o suprafata de 55 mp.  Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe ,masina spalat vase, aragaz , hota si tv. Loc parcare privat! Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament Militari Residence Tineretului 63
1.400RON
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la parterul unui imobil 7 etaje, cu o suprafata de 45 mp utili. Imobilul este situat pe strada Tineretului nr 63.  Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita, cuptor, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si tv. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gradinite private. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament 3 camere Militari Residence
400EUR
86 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 1 din 8 etaje (parter inalt), cu o suprafata de 86 mp utili. Imobilul este format din living, 2 dormitoare, hol, 1 balcoan+bucatarie , 1 baie. Este situat pe strada Serg. Ilie Petre nr 84,  în imediata apropiere de noul La Strada Mall.  Apartamentul este mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, aragaz, hota, maina de spalat rufe si tv  . Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5-7 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera dubla Militari Residence Tineretului 85
1.250RON
39 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere o garsoniera dubla, decomandata, situata in cartierul Militari Residence, Str Tineretului nr 85, Bl 2, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 39 mp.  Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , plita, cuptor , hota si tv. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !     

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament Rezervelor Wellness
1.400RON
60 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2009 , disponibil la etajul 6 din 7, cu o suprafata de 59,93 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Rezervelor Nr 70, in apropiere de statia de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe..   Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament 3 camere Militari residence !
400EUR
70 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence pe strada Tineretului  nr 63, complex rezidential Orhideelor 4, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 2 din 7, cu o suprafata de 70 mp utili. Imobilul este format din living + bucatarie, 2 dormitoare (unul fiind nemobilat), 1 balcoan inchis cu termopan , 2 bai. Disponibil din data de 10.08.2023! La cerere se poate utila complet! (canapea in living, dormitorul nemobilat si tv) Pretul se renegociaza !!! Apartamentul se afla la prima inchiriere, totul nou, mobilat si utilat, cu centrala termica proprie, termostat ambient, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, maina de spalat rufe . Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
1.300RON
51 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2013 , disponibil la etajul 2 din 7, cu o suprafata de 51 mp. Imobilul este situata pe str Rezervelor nr 64. Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
1.500RON
57 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la parter din 7 (parter inalt), cu o suprafata de 57 mp. Imobilul este situata vis-a-vis de capatul Stb , str Tineretului nr 24. Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless,  masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. ( internet si cablu tv activ) Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
1.400RON
40 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 8, cu o suprafata de 39,57 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Disponibil cu data de 06.08.2023! Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv . Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament Militari Residence Tineretului 85
1.500RON
42 m2 1 camere 1 bai

Va propunem spre inchiriere o garsoniera dubla, decomandata, situata in cartierul Militari Residence, Str Tineretului nr 85, Bl 3, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 7 din 8, cu o suprafata de 42 mp.  Disponibil din data de 01.08.2023 Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , plita, cuptor , hota si tv. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !     

Distribuie pe:  
Inchiriere apartament Rezervelor LIDL
1.300RON
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la parterul unui imobil 7 etaje, cu o suprafata de 45 mp utili. Imobilul este situat pe strada Tineretului nr 63.  Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita, cuptor, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si tv. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gradinite private. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Inchiriere 2 camere Militari Residence
Inchiriere 2 camere Militari Residence
300EUR
45 m2 2 camere 1 bai
Vanzare casa Ciorogarla Comision 0 %
Vanzare casa Ciorogarla Comision 0 %
120.000EUR
120 m2 4 camere 2 bai
Ultimele oferte
Vanzare garsoniera Militari residence
Vanzare garsoniera Militari residence
36.500EUR
32 m2 1 camere 1 bai
Vanzare apartament Rezervelor 64
Vanzare apartament Rezervelor 64
58.500EUR
55 m2 2 camere 1 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe