First Loader First Loader

Garsoniere de vanzare Bucuresti

27 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare garsoniera  Confort House Militari
40.000EUR
31 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari, Sector 6 intr-un imobil construit in anul 2021-2022 , disponibila la etajul 2 al  unui imobil cu 5 etaje , cu o suprafata de 30,9 mp utili. Imobilul este neutilat, nemobilat, este dotat cu centrala proprie pe gaz, incalzire in pardoseala si sanitare. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Comision agentie 2% din valoarea de vanzare! Se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera Avangarde City !
40.000EUR
30 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului Nr 17, intr-un imobil construit in anul 2022-2023 , disponibila la etajul 4 al  unui imobil cu 7 etaje. Imobilul este neutilat, nemobilat, este dotat cu centrala proprie pe gaz si sanitare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5-7 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Avangarde City !
41.000EUR
33 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera , decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 17, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la parterul (parter inalt ) unui imobil cu 7 etaje, cu o suprafata de 32,4 mp. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, aer conditionat, plita , cuptor,hota si combina frigorifica. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Avangarde City !
40.500EUR
32 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera , decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 17, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la parterul (parter inalt) unui imobil cu 7 etaje, cu o suprafata de 32 mp. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, plita , cuptor si combina frigorifica. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Militari Residence Orhideelor 24 !
35.000EUR
27 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, situata in cartierul Militari residence,  intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibila la etajul 1 al  unui imobil cu 3 etaje (pod nelocuit deasupra), cu o suprafata de 26,8 mp utili. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita , cuptor, hota, masina si tv. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 15 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Militari Residence Tineretului !
32.500EUR
27 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului, intr-un imobil construit in anul 2022 , disponibila la etajul 1 al  unui imobil cu 7 etaje. Imobilul este neutilat, nemobilat, este dotat cu centrala proprie pe gaz si sanitare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5-7 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera dubla Rezervelor 56
44.500EUR
41 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vânzare o garsoniera dubla, decomandata, dormitor delimitat de usi glisante, situata in cartierul Militari residence, str Rezervelor nr 56, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 1 din 8, cu o suprafata de 40,22 mp. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138. Imobilul este complet utilat mobilat complet cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera Avangarde City !
36.000EUR
32 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului Nr 17, intr-un imobil construit in anul 2022 , disponibila la etajul 1 al  unui imobil cu 7 etaje. Imobilul este neutilat, nemobilat, este dotat cu centrala proprie pe gaz si sanitare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5-7 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Rezervelor 54 !
41.000EUR
40 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, situata in cartierul Militari residence, Str Rezervelor Nr 54 Bl 4  intr-un imobil construit in anul 2017 , disponibila la etajul 5 al  unui imobil cu 7 etaje , cu o suprafata de 40 mp utili. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita , cuptor, hota, masina si tv. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 15 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera + boxa Exigent Plaza Faza 4
72.000EUR
36 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera in Complex Plaza Residence Faza 4.  blocul a fost finalizat in 2021-2022. Garsoniera este finisata complet. Complexul se afla in imediata vecinatate a Parcului Liniei si a metroului Lujerului. Caracteristici garsoniera: - 35,3 mp utili + boxa 3,5 mp - Decomandata - Etaj 11 din 11 - Certificat energetic clasa A - Cablu tv si fibra optica, intefon - Centrala proprie si calorifere - Instalatii electrice si sanitare, garsoniera este finisata complet. Caracteristici ansamblu rezidential: - Bloc nou, 2021-2022 - Paza, supravegheat video, bariera de acces - Peretii exteriori ai cladirii sunt placati integral cu placi de polistiren expandat si vata minerala de fatada de 10 cm grosime. - Peretii de compartimentare din apartament sunt din zidarie de caramida de 11.5 cm grosime (nu rigips) - Terasa hidroizolanta si protectie balustrade - Termopane tripan Salamander - Usa de acces din apartament este metalica prevazuta cu sistem antiefractie - Interfon Comision agentie 2%! ( factura / bon fiscal ) Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera dubla Militari residence
42.000EUR
34 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vânzare o garsoniera dubla, decomandata, dormitor delimitat de usi glisante, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 85, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 1 din 8, cu o suprafata de 33,96 mp. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138. Imobilul este complet utilat mobilat complet cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera Militari Residence Rezervelor 93
35.000EUR
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, Str Rezervelor 93 ( intrare cartier), intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 2 din 7 cu lift, avand suprafata de 35 mpu. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz noua, ambient termostat wireless, aragaz, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenel , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15 minute metrou Preciziei si la 5 minute de complexul comercial Militari Shopping. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera Militari Residence Rezervelor 93
35.000EUR
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, Str Rezervelor 93 ( intrare cartier), intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 2 din 7 cu lift, avand suprafata de 35 mpu. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz noua, ambient termostat wireless, aragaz, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenel , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15 minute metrou Preciziei si la 5 minute de complexul comercial Militari Shopping. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Militari Residence Tineretului !
32.500EUR
27 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 63, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibila la etajul 7 al  unui imobil cu 7 etaje (pod nelocuit deasupra), cu o suprafata de 26,8 mp utili. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita , cuptor, hota, masina si tv. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5-7 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
Vanzare 2 camere Rezervelor 56
58.000EUR
46 m2 2 camere 1 bai
Ultimele oferte
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
400EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
80.000EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Inchiriere garsoniera Militari Residence
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.200RON
35 m2 1 camere 1 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe