First Loader First Loader

Garsoniere de vanzare Bucuresti

33 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare garsoniera Militari residence
36.500EUR
28 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vânzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Weiner Palada nr 49, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 6 din 6 (pod deasupra), cu o suprafata de 28 mpu.  Imobilul este complet utilat mobilat complet cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, argaz, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan si statia Stb. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera dubla Militari residence
42.500EUR
34 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vânzare o garsoniera dubla, decomandata, dormitor delimitat de usi glisante, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 85, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 1 din 8, cu o suprafata de 33,96 mp. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138. Imobilul este complet utilat mobilat complet cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Militari Residence Tineretului 21K
36.500EUR
32 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, situata in cartierul Militari residence,  intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibila la etajul 5 al  unui imobil cu 5 etaje, cu o suprafata de 31,7 mp utili. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, aer conditionat, plita , cuptor, hota, masina si tv. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB  5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 15 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare Garsoniera 40 mp, Chiajna, Dudu, Str. Tineretului Nr. 85
47.000EUR
32.71 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre vanzare o garsoniera decomandata ( bucataria in balcon ), situata in Chiajna, Str. Tineretului Nr 85, Bl 4,  disponibila la etajul 2 din 8 , cu o suprafata utila de 32.71 mp + 6.39 mp balcon, suprafata TOTALA  39.10 MP. Imobilul este mobilat complet, utilat, centrala proprie pe gaze, masina de spalat, frigider, aragaz, hota, tv, etc Statia STB cu liniile 478 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan,  Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera Confort House Militari Sector 6
45.000EUR
32 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari, Sector 6 intr-un imobil construit in anul 2021-2022 , disponibila la etajul 3 din 5 , cu o suprafata de 31,46 mp utili. Imobilul este dotat cu centrala proprie pe gaz, incalzire in pardoseala ! Se vinde utilat/mobilat ca in pozele de prezentare! Nu a fost locuit , totul este nou! Noul capat STB (Stelelor) la 300 m distanta! Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Comision agentie 2% din valoarea de vanzare! Se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera decomandata Tineretului 13
45.500EUR
37 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vânzare o garsoniera spatioasa, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 13, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 2 din 8, cu o suprafata de 37 mp. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat, hota. Renovata recent! Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Militari Residence Orhideelor 24 !
45.000EUR
27 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, situata in cartierul Militari residence,  intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibila la etajul 1 al  unui imobil cu 3 etaje (pod nelocuit deasupra), cu o suprafata de 26,8 mp utili. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita , cuptor, hota, masina si tv. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 15 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera dubla Rezervelor 56
50.000EUR
41 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vânzare o garsoniera dubla, decomandata, dormitorul se poate delimita, situata in cartierul Militari residence, str Rezervelor nr 56, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 2 din 8, cu o suprafata de 40,98 mp. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138. Imobilul este complet utilat mobilat complet cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aragaz, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Confort House Militari
40.000EUR
31 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari, Sector 6 intr-un imobil construit in anul 2021-2022 , disponibila la etajul 2 al  unui imobil cu 5 etaje , cu o suprafata de 30,9 mp utili. Imobilul este neutilat, nemobilat, este dotat cu centrala proprie pe gaz, incalzire in pardoseala si sanitare. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Comision agentie 2% din valoarea de vanzare! Se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Avangarde City !
41.000EUR
33 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera , decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 17, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la parterul (parter inalt ) unui imobil cu 7 etaje, cu o suprafata de 32,4 mp. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, aer conditionat, plita , cuptor,hota si combina frigorifica. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera Avangarde City !
40.000EUR
30 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului Nr 17, intr-un imobil construit in anul 2022-2023 , disponibila la etajul 4 al  unui imobil cu 7 etaje. Imobilul este neutilat, nemobilat, este dotat cu centrala proprie pe gaz si sanitare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5-7 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Avangarde City !
40.500EUR
32 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera , decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 17, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la parterul (parter inalt) unui imobil cu 7 etaje, cu o suprafata de 32 mp. Imobilul este utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, plita , cuptor si combina frigorifica. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera  Militari Residence Tineretului !
32.500EUR
27 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului, intr-un imobil construit in anul 2022 , disponibila la etajul 1 al  unui imobil cu 7 etaje. Imobilul este neutilat, nemobilat, este dotat cu centrala proprie pe gaz si sanitare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5-7 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare garsoniera dubla Rezervelor 56
44.500EUR
41 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vânzare o garsoniera dubla, decomandata, dormitor delimitat de usi glisante, situata in cartierul Militari residence, str Rezervelor nr 56, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 1 din 8, cu o suprafata de 40,22 mp. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138. Imobilul este complet utilat mobilat complet cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Se vinde exact ca in pozele de prezentare. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Vanzare apartament Militari residence
Vanzare apartament Militari residence
68.500EUR
58 m2 2 camere 1 bai
Inchiriere garsoniera Militari Residence
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.100RON
35 m2 1 camere 1 bai
Ultimele oferte
Vanzare casa Ciorogarla Comision 0 %
Vanzare casa Ciorogarla Comision 0 %
110.000EUR
120 m2 4 camere 2 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe