First Loader First Loader

Inchirieri garsoniere Bucuresti

65 rezultate gasite

Afisare:

Inchiriere garsoniera Rezervelor Ballroom
1.250RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, Str Rezervelor Nr 60, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 4 din 7, cu o suprafata de 35 mp. Perioda minima de inchiriere 12 luni! Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 478, la 15 minute metrou Preciziei si la 5 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Garsoniera 40 mp de inchiriat, Chiajna, Dudu, Str. Tineretului Nr. 85
1.250RON
40 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata ( bucataria in balcon ), situata in Chiajna, Str. Tineretului Nr 85, Bl 4,   disponibila la etajul 2 din 8 , cu o suprafata utila de 40 mp. Imobilul este mobilat complet, utilat,  centrala proprie pe gaze, masina de spalat, frigider, aragaz, hota, tv, etc Statia STB cu liniile 478 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan,  Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Se inchiriaza garsoniera decomandata, 40 mp., Chiajna, Str. Tineretului Nr. 85
250EUR
40 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata ( bucataria in balcon ), situata in Chiajna, Str. Tineretului Nr 85, Bl 4,   disponibila la etajul 2 din 8 , cu o suprafata utila de 40 mp. Imobilul este mobilat complet, utilat,  centrala proprie pe gaze, masina de spalat, frigider, plita, cuptor, hota, tv, etc Statia STB cu liniile 478 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan,  Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Garsoniera 40  mp de inchiriat, Chiajna, Dudu, Str. Rezervelor 27C
1.300RON
40 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata, situata in Chiajna, Strada Rezervelor, nr 27C,   disponibila la etajul 2 din 6 , cu o suprafata utila de 40 mp. Imobilul este mobilat complet, utilat,  centrala proprie pe gaze,  masina de spalat rufe, frigider, plita, cuptor, hota, cuptor microunde, aer conditionat, cabina dus hidromasaj,  tv etc Statia STB cu liniile  478 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan,  Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence Rezervelor
1.300RON
33 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata, situata in cartierul Militari residence, str Rezervelor, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 33 mp. Imobilul este situat in complexul MT Residence vis-a-vis de LIDL. Imobilul este complet utilat, mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Garsoniera 34 mp de inchiriat, Chiajna, Dudu, Strada Viilor
1.250RON
34 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata, situata in Chiajna, Strada Viilor , nr 33, disponibila la etajul 3 din 5, cu o suprafata utila de 34 mp. Imobilul este mobilat complet, utilat, centrala proprie pe gaze, masina de spalat, frigider, plita, cuptor, hota, tv, aer conditionat, etc.   Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere: 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Proprietarul ofera contract ANAF. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Garsoniera 34 mp de inchiriat, Chiajna, Dudu, Pollux Residence
1.250RON
34 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere o garsoniera open space, situata in Chiajna, Strada Ioan Luca Caragiale, nr 72A, Pollux Residence, disponibila la etajul 6 din 10 , cu o suprafata utila de 34 mp  cu iesire pe strada Uverturii si statie de autobuz in complex. Imobilul este mobilat complet, utilat, centrala proprie pe gaze, masina de spalat, frigider, plita, cuptor, hota, tv, aer conditionat, etc.   Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere: 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Proprietarul ofera contract ANAF. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Rezervelor
Inchiriere garsoniera Rezervelor
Militari, Bucuresti
1.200RON
30 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Rezervelor nr 27C, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 6 din 7, cu o suprafata de 30 mp. Imobilul este situata vis-a-vis de Trattoria Roz Cafe. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.200RON
36 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Serg. Ilie Petre nr 84, Bl. 1 (vis-a-vis de La strada mall) intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 36 mp. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 478. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, aragaz, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Statia STB cu liniile 478 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 10 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Garsoniera 35 mp de inchiriat, Chiajna, Dudu, Str. Tineretului Nr.  87
255EUR
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere o garsoniera open space, situata in Chiajna, Str. Tineretului Nr.  87,   disponibila la etajul 3 din 5 , cu o suprafata utila de 35 mp. Imobilul este mobilat complet, utilat,  centrala proprie pe gaze, masina de spalat, frigider, plita, cuptor, hota, tv. Statia STB cu liniile 478 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan,  Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Garsoniera 35 mp de inchiriat, Chiajna, Dudu, Str. Tineretului Nr.  24
1.250RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata ( bucataria in balcon ), situata in Chiajna, Str. Tineretului Nr.  24, Bl 3,   disponibila la etajul 7 din 8 , cu o suprafata utila de 35 mp. Imobilul este mobilat complet, utilat,  centrala proprie pe gaze, masina de spalat, combina frigorifica, plita, cuptor, hota, tv. Statia STB cu liniile 478 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute, iar la 10 minute de mers pe jos centrul comecial Militari Shopping Auchan,  Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.100RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence,  intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 6 din 7, cu o suprafata de 33 mp. Loc parcare privat inclus in pret! Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv.  In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenel , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 2 luni (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal).. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.200RON
38 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Serg. Ilie Petre nr 84, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 1 din 8, cu o suprafata de 38 mp. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 10 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Garsoniera 34 mp de inchiriat, Chiajna, Dudu, Pollux Residence
1.200RON
34 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor, reprezentat de agent imobiliar Ionut Grigore,  va propune spre inchiriere o garsoniera open space, situata in Chiajna, Strada Ioan Luca Caragiale, Pollux Residence, disponibila la etajul 2 din 10 , cu o suprafata utila de 34 mp  cu iesire pe strada Uverturii si statie de autobuz in complex. Imobilul este mobilat complet, utilat, centrala proprie pe gaze, masina de spalat, frigider, plita, cuptor, hota, tv,  etc.   Situat in partea de vest a Bucurestiului, pe artera principala care face legatura intre Iuliu Maniu si Chiajna, Militari Residence reprezinta cel mai mare proiect imobiliar din zona Sector 6 si ofera rezidentilor sai,cu varsta medie de sub 40 de ani,  un grad sport de confort  si siguranta intrunind toate criteriile necesare. Cartierul Militari Residence ofera locatarilor si vizitatorilor o multitudine de atractii si facilitati: piscina interioara si exterioara, centru Welness, spa, sali de fitness, ball room-uri, restaurante, pizzerii, terase,parcuri, gradinite, supermarketuri (Lidl, Mega Image, Penny, Profi si La Strada Mall ) etc. Modalitate inchiriere: 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Inchiriere apartament Rotar Park 2
Inchiriere apartament Rotar Park 2
320EUR
55 m2 2 camere 1 bai
Vanzare apartament + garsonira Cotroceni
Vanzare apartament + garsonira Cotroceni
115.000EUR
74 m2 2 camere 2 bai
Ultimele oferte
Vanzare casa Ciorogarla Comision 0 %
Vanzare casa Ciorogarla Comision 0 %
110.000EUR
120 m2 4 camere 2 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe