First Loader First Loader

Inchirieri garsoniere Bucuresti

46 rezultate gasite

Afisare:

Inchiriere garsoniera Rezervelor Ballroom
1.200RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, Str Rezervelor Nr 60, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 4 din 7, cu o suprafata de 35 mp. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15 minute metrou Preciziei si la 5 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Rezervelor 79 Lidl
1.300RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Rezervelor, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 3 din 7, cu o suprafata de 35 mp. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.100RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence,  intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 6 din 7, cu o suprafata de 33 mp. Loc parcare privat inclus in pret! Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita, cuptor, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv.  In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenel , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 2 luni (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal).. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Rezervelor
Inchiriere garsoniera Rezervelor
Militari, Bucuresti
1.300RON
31 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Rezervelor nr 27C, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 31 mp. Imobilul este situata vis-a-vis de Trattoria Roz Cafe. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, plita, combina frigorifica,masina de spalat rufe si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei/Pacii la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Modalitate inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantia) + 50% comision agentie (jumatate din valoarea unei luni de chirie) se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera nemobilata Confort House Militari
1.100RON
32 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari, Sector 6 intr-un imobil construit in anul 2021-2022 , disponibila la etajul 3 din 5 , cu o suprafata de 32 mp utili. Imobilul este neutilat, nemobilat, este dotat cu centrala proprie pe gaz, incalzire in pardoseala si sanitare. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Comision agentie 50% din pretul de inchiriere! Se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera dubla Militari Residence
1.250RON
39 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, Str Serg. Ilie Petre Nr 84, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 8, cu o suprafata de 39 mp. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.250RON
39 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, Str Serg. Ilie Petre Nr 84, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 39 mp. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aer conditionat, plita, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence Green Park
1.300RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera , decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului nr 81 E, intr-un imobil construit in anul 2021-2022 , disponibil la etajul 1 din 5, cu o suprafata de 35 mp. Prima inchiriere , totul nou ! Loc parcare privat! (inclus in pretul de inchiriere) Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat, aer conditionat, plita, cuptor, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si tv. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera factura / bon fiscal).. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence Green Park
1.100RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera , decomandata, situata in cartierul Militari residence, str Tineretului, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 3 din 5, cu o suprafata de 35 mp. Prima inchiriere , totul nou ! Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, plita, cuptor, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si tv. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal).. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Lujerului Politehnica Baia de Aries nr 3
1.600RON
36 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari Lujerului Politehnica, Str Baia de Aries nr 3, intr-un imobil construit in anul 1980, bloc reabilitat, disponibila la etajul 9 din 10, cu o suprafata de 36 mp. Imobilul este complet utilata, mobilata cu aer conditionat, plita, hota, frigider, masina de spalat rufe si tv. (internet / tv activ) In imediata vecinatate se afla Politehnica, Lidl, Afi Cotroceni, Mall Plaza, Cora si la 7-9 min statia de metrou. Conditii de inchiriere 1 (luni in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera nemobilata Militari Residence
1.100RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, zona Lidl Rezervelor, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 35 mp. Imobilul este neutilat / nemobilat cu centrala proprie pe gaz. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenel , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal).. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.100RON
37 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, Str Serg. Ilie Petre Nr 84, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 7 din 8, cu o suprafata de 37 mp. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, ambient termostat wireless, aragaz, hota, combina frigorifica,masina de spalat rufe. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal). Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera nemobilata Militari Residence
900RON
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o un pachet de 6 garsoniere, decomandate, situate in cartierul Militari residence, Str Weiner Palada nr 12, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 35 mp. Garsonierele se pot inchiria doar la pachet ! Oportunitate dezvoltare afacere in domeniul Regim Hotelier! Imobilele sunt neutilate / nemobilate . Centrala proprie pe gaz, aer conditionat! In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenel , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal).. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Inchiriere garsoniera nemobilata Militari Residence
170EUR
35 m2 1 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Militari residence, zona Lidl Rezervelor, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 4 din 5, cu o suprafata de 35 mp. Imobilul este neutilat / nemobilat cu centrala proprie pe gaz. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat in apropiere de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Conditii de inchiriere 1 (luna in curs) + 1 (garantie) + 50% din valoarea unei luni comision agentie (se ofera facura + bon fiscal).. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !  

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Vanzare 2 camere Iuliu Maniu 77
Vanzare 2 camere Iuliu Maniu 77
99.000EUR
60 m2 2 camere 1 bai
Ultimele oferte
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
400EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
Vanzare apartament 3 camere Orhideelor 3 !
80.000EUR
70 m2 3 camere 2 bai
Inchiriere garsoniera Militari Residence
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.200RON
35 m2 1 camere 1 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe