First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

100 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare apartament 3 camere
Vanzare apartament 3 camere
Alexandriei, Bucuresti
57.000EUR
64 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat pe Str Raul Vedea Nr 6, intr-un imobil construit in anul 2011 , disponibil la parterul unui imobil cu 2 etaje. Imobilul este amplasat la o distanta de 2,4 km ( 5 min) de Cora Alexandriei, 3,9 km (10 min) de Piata Rahova. Apartamentul este,  mobilat si utilat complet , cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si tv . Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
60.000EUR
49 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 48,4 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Tineretului Nr 63, complex Orhideelor 4, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe..   Se vinde utilat, mobilat ! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Drumul tabarei Favorit
Vanzare 2 camere Drumul tabarei Favorit
Drumul Taberei, Bucuresti
70.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari zona Drumul taberei , B-dul Sibiu nr 10, intr-un imobil construit in anul 1970, disponibil la etajul 4 din 8, cu o suprafata de 50,42 mpu. Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu  aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv. Statia STB si Metrou la 2 min distanta. Loc parcare ADP. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP ! Comision 2% !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Pollux residence
61.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 50,9 mp utili. Imobilul este situat pe Strada I. L. Caragiale nr 72, complex Pollux residence. Acces rapid la stațiile STB R434 și linie maxi-taxi 611, amplasate chiar în fața ansamblului sau STB 178, 138 la o distanta de 500m. Spații de joaca in interiorul ansamblului, iar parcul Str.Orhideelor se afla la o distanta de 250 m. Se utilat mobilat! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
58.500EUR
48 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 48 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Tineretului Nr 65C, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Imobilui nu a fost locuit, totul fiind nou ! Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat , cu centrala termica proprie, aer conditionat, plita , cuptor, hota, combina frigorifica si masina spalat rufe. Se vinde fara canapea,fotolii,comoda living,pat,lustrele din living si dormitor! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Militari Residence Ballroom
89.000EUR
86 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2012 , disponibil la etajul parter 1 din 7, cu o suprafata de 86,02 mp utili. Imobilul este situat pe strada Rezervelor 64 B (Vis-a-vis de Kids Club, blocul cu Administratia MR). Pretul include si locul de parcare proprietate avand suprafata de 21,29 mp, situat la parterul blocului (acoperit). Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, complexul comercial Militari Shopping la 5 minute iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara/exterioara, sali de fitness, gradinite private si de stat, supermarketuri, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este total decomandat,  mobilat si utilat complet , cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si uscator de rufe . Balcon inchis cu termopan . Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Militari Residence
72.000EUR
69 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 7 al unui imobil format din D+P+8 etaje, cu o suprafata de 68,4 mp utili. Imobilul este situat pe strada Serg Ilie Petre Nr 86. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5-7 minute distanta, complexul comercial Militari Shopping la 5-7 minute iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara/exterioara, sali de fitness, gradinite private si de stat, supermarketuri, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este total decomandat,  mobilat si utilat complet , cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe . . Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament + garsonira Cotroceni
115.000EUR
74 m2 2 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere la etajul 1 + garsoniera situata la demisol Imobilul este situat pe Strada Dr. Marinescu Mihail Nr 12.  Apartamentul este decomandat cu o suprafata utila de 52,55. Garsoniera este situata la demisolul imobilului avand suprafata utila de 19,08, accesul catre acesta facandu-se din apartament printr-o scara interioara.  Imobilul este racordat la reteaua de gaze naturale. Se vinde exact ca in prezentare! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.  

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Rezervelor Lidl !
76.000EUR
68 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, complex MT Residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 7 din 7 (pod deasupra compartmentat cu boxe depozitare), cu o suprafata de 72 mp utili. Imobilul este format din living, 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 balcoane , 2 bai si boxa depozitare. Este situat pe Strada Rezervelor nr 58 C M T Residence,(vis-a-vis de Lidl) in apropiere de Trattoria Roz Cafe, Ballroom Militari , Piscina Aqua Garden, Wellness Militari.  Apartamentul se vinde nemobilat!. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Militari Residence
48.500EUR
43 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 43 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv in ambele camere. Se vinde utilat,mobilat exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Pollux residence
61.000EUR
51 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 50,9 mp utili. Imobilul este situat pe Strada I. L. Caragiale nr 72, complex Pollux residence. Acces rapid la stațiile STB R434 și linie maxi-taxi 611, amplasate chiar în fața ansamblului sau STB 178, 138 la o distanta de 500m. Spații de joaca in interiorul ansamblului, iar parcul Str.Orhideelor se afla la o distanta de 250 m. Se utilat mobilat! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
51.500EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 5, cu o suprafata de 49,8 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Tineretului Nr 79, complex Green Park, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe..   Imobilul se vinde cu un loc parcare privat ! Se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
61.000EUR
48 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 48 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Tineretului Nr 65C, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Imobilui nu a fost locuit, totul fiind nou ! Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat , cu centrala termica proprie, aer conditionat, plita , cuptor, hota, combina frigorifica si masina spalat rufe. Se vinde utilat, mobilat ca in pozele de prezentare! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Rezervelor Rezervelor
75.000EUR
69 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2011 , disponibil la etajul 3 din 7 ,cu lift, cu o suprafata de 69,64 mp utili, total cu spatiul de depozitare 278,44. Imobilul este situat pe strada Rezervelor nr 89. Pretul include si un locul de parcare privat. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, complexul comercial Militari Shopping la 5 minute iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara/exterioara, sali de fitness, gradinite private si de stat, supermarketuri, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este total decomandat,  mobilat si utilat complet , cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si uscator de rufe . Balcon inchis cu termopan . Imobilul se vinde semiutilat/mobilat . Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Inchiriere 2 camere nemobilat Rezervelor 56
Inchiriere 2 camere nemobilat Rezervelor 56
1.100RON
47 m2 2 camere 1 bai
Ultimele oferte
Inchiriere 2 camere Rezervelor Mega Image
Inchiriere 2 camere Rezervelor Mega Image
320EUR
51 m2 2 camere 1 bai
Vanzare apartament Rezervelor 54
Vanzare apartament Rezervelor 54
52.500EUR
45 m2 2 camere 1 bai
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe