First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

96 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare apartament Militari Residence
43.500EUR
49 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2014 , disponibil la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje, cu o suprafata de 49 mpu utili. Imobilul este situat complexul Avangarde Residence, vis-a-vis de Parcul central si Campusul Scolar Amforei in apropiere se afla statia de autobuz cu liniile 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este semidecomandat, bucatarie inchisa , mobilat si utilat, cu centrala termica proprie, aer conditionat. Rulouri exterioare la geamurile din exterior ! Imobilul se vinde exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Militari Residence Rezervelor
75.000EUR
112 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la mansarda unui imobil cu 4 etaje,cu lift, cu o suprafata de 111,29 mp utili, total cu spatiul de depozitare 278,44. Imobilul este situat pe strada Rezervelor (Vis-a-vis de Trattoria Roz Cafe). Pretul include si un locul de parcare privat. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, complexul comercial Militari Shopping la 5 minute iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara/exterioara, sali de fitness, gradinite private si de stat, supermarketuri, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este total decomandat,  mobilat si utilat complet , cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si uscator de rufe . Balcon inchis cu termopan . Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence
50.500EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la etajul 1 al unui imobil cu P+2 etaje, cu o suprafata de 50 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Serg. Ilie Petre, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, nemobilat, centrala termica proprie. Imobilul vine insotit de un loc parcare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence
40.500EUR
40 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere tip studio, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2022 , disponibil la etajul 1 al unui imobil cu P+2 etaje, cu o suprafata de 40 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Serg. Ilie Petre, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, nemobilat, centrala termica proprie. Imobilul vine insotit de un loc parcare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare studio Militari Residence
Vanzare studio Militari Residence
Militari, Bucuresti
41.999EUR
40 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un imobil tip studio, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2020 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 40 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv in ambele camere. Se vinde utilat,mobilat exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Militari Residence Rezervelor 56
47.150EUR
46 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Rezervelor  nr 56, intr-un imobil construit in anul 2020, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la etajul 8 din 8 (placa + pod izolat termic), cu o suprafata de 46.01 mp.Imobilul este prevat cu tavane extensibile Barrisol. Parcare auto in incinta complexului, prevazut cu bariera, accesul facandu-se pe baza de telecomanda / cod (fara taxa parcare) . Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri precum: Lidl, Mega Image, Penny, Profi, Auchan, Carrefour Express si La Strada Mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Rezervelor 56
Vanzare apartament Rezervelor 56
Militari, Bucuresti
61.500EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 8 din 8 (pod deasupra nelocuit), cu o suprafata de 57,3 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Rezervelor Nr 56, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe, si tv .   Imobilul este prevazut cu tavane extensibile Barrisol ! Se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
60.000EUR
57 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, (Rezervelor /Tratoria Roz Cafe) intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 2 din 3, cu o suprafata de 57 mp utili. Imobilul este complet utilat mobilat cu centrala proprie pe gaz, aer conditionat, ambient termostat wireless, plita, cuptor, hota, combina frigorifica, masina de spalat rufe si tv. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 1 min distanta de statia STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, balcon inchis cu termopan. Loc parcare proprietate privata (intabulat). Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Transparent Residence
48.500EUR
47 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, Complex Transparent Residence 3, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la demsol din 10, cu o suprafata de 46,50 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat x 2, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence
40.000EUR
41 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2014 , disponibil la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, cu o suprafata de 41 mp utili. Imobilul este situat complexul Avangarde Residence, vis-a-vis de Parcul central si Campusul Scolar Amforei in apropiere se afla statia de autobuz cu liniile 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este semidecomandat, bucatarie inchisa , mobilat si utilat partial, cu centrala termica proprie, aer conditionat. Rulouri exterioare la geamurile din exterior ! Imobilul se vinde exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Tineretului
49.000EUR
47 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la parterul unui imobil cu 7 etaje, cu o suprafata de 46,78 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Tineretului Nr 73F, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, nemobilat, centrala termica proprie. Imobilul vine insotit de un loc parcare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
49.000EUR
46 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2021 , disponibil la etajul 4 din 7, cu o suprafata de 46,1 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa. Imobilul se vinde neutilat, nemobilat. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Militari Residence Ballroom
99.000EUR
86 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2012 , disponibil la etajul parter 1 din 7, cu o suprafata de 86,02 mp utili. Imobilul este situat pe strada Rezervelor 64 B (Vis-a-vis de Kids Club, blocul cu Administratia MR). Pretul include si locul de parcare proprietate avand suprafata de 21,29 mp, situat la parterul blocului (acoperit). Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, complexul comercial Militari Shopping la 5 minute iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara/exterioara, sali de fitness, gradinite private si de stat, supermarketuri, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este total decomandat,  mobilat si utilat complet , cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si uscator de rufe . Balcon inchis cu termopan . Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Militari Residence
81.000EUR
77 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2016 , disponibil la etajul parter 6 din 7, cu o suprafata de 53 mp utili. Imobilul este situat pe strada Tineretului nr 24 Bl 1 (vis-a-vis de La stada mall Rezervelor), in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, balcon inchis cu termopan incalzit, mobilat si utilat complet lux, cu centrala termica proprie,aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Vanzare casa Cornetu Str Fagului
Vanzare casa Cornetu Str Fagului
150.000EUR
172 m2 5 camere 3 bai
Inchiriere garsoniera Militari Residence
Inchiriere garsoniera Militari Residence
1.100RON
35 m2 1 camere 1 bai
Ultimele oferte
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe