First Loader First Loader

Apartamente de vanzare

96 rezultate gasite

Afisare:

Vanzare 2 camere Militari Residence
48.500EUR
43 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 43 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv in ambele camere. Se vinde utilat,mobilat exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Militari Residence
49.000EUR
40 m2 2 camere 1 bai

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 5 din 8, cu o suprafata de 39,57 mpu, fiind format din living, dormitor, baie si bucatarie inchisa. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante,terase, piscina interioara si exterioara si sali de fitness. Imobilul este situat in apropiere de statia de autobuz 178,278,138, scoala, gradinita, supermarketuri Lidl, Mega Image, Auchan, La strada mall si multe altele. Imobilul este complet utilat, mobilat cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv . Se vinde utilat,mobilat exact ca in pozele de prezentare. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Rezervelor 54
53.500EUR
48 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 5 din 8 , cu o suprafata de 48 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Rezervelor Nr 54, in apropiere de capatul de autobuz al liniilor 178.278.138, scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat complet lux, cu centrala termica proprie, aer conditionat , frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat vase, masina spalat rufe,  si tv . Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
50.000EUR
70 m2 2 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul ADM Residence Bragadiru, intr-un imobil construit in anul 2017 , disponibil la etajul 7 si mansarda , cu o suprafata de 70 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Binelui Nr 1, in apropiere de Leroy Merlin, Mega Image, Jysk,  scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilata si centrala termica proprie pe gaz.   Se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Militari Residence
74.500EUR
69 m2 3 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la parterul (parter inalt) unui imobil format din D+P+8 etaje, cu o suprafata de 66,8 mp utili. Imobilul este situat pe strada Tineretului Nr 85. Capatul STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, complexul comercial Militari Shopping la 5-7 minute iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara/exterioara, sali de fitness, gradinite private si de stat, supermarketuri, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este total decomandat,  mobilat si utilat complet , cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe . . Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Apeductului
57.000EUR
57 m2 2 camere 1 bai

Solutii imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2018 , disponibil la etajul parter (parter inalt) din 4, cu o suprafata de 57 mp. Imobilul este situat pe strada apeductului nr 26, in apropiere de statie de autobuz, scoala, supermarketuri. Apartamentul este semidecomandat, posibilitate de inchidere bucatarie, mobilat si utilat cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si aer conditionat.Balcon inchis cu termopan. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Rezervelor Lidl
Vanzare 2 camere Rezervelor Lidl
Militari, Bucuresti
60.000EUR
50 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Rezervelor  nr 58C, complex MT Residence (vis-a-vis de Lidl) intr-un imobil construit in anul 2020, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la etajul 1 din 7 . Parcare auto in incinta complexului! (Cota indiviza teren aferent blocului) Imobilul exact ca in pozele de prezentare ! Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 4 camere ADM Rezidential
70.000EUR
100 m2 4 camere 2 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 4 camere, decomandat, situat in cartierul ADM Residence Bragadiru, intr-un imobil construit in anul 2017 , disponibil la etajul 7 si mansarda , cu o suprafata de 100 mp utili. Imobilul este situat pe Strada Binelui Nr 1, in apropiere de Leroy Merlin, Mega Image, Jysk,  scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilata si centrala termica proprie pe gaz.   Se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere Drumul tabarei Favorit
Vanzare 2 camere Drumul tabarei Favorit
Drumul Taberei, Bucuresti
80.000EUR
60 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari zona Drumul taberei , B-dul Sibiu nr 1, intr-un imobil construit in anul 1964 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 60 mpu. Imobilul este utilat, mobilat complet cu  aer conditionat, masina spalat rufe , aragaz, hota si tv. Statia STB si Metrou la 5 min distanta 2% comision agentie , se ofera factura/bon fiscal. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari ne puteti contacta la numarul din anunt. Va stam la dispozitie NON STOP !

Distribuie pe:  
Vanzare 2 camere decomandat Militari residence
58.500EUR
52 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, Str Tineretului  nr 37 F,  intr-un imobil construit in anul 2018, racordat la reteaua de canalizare si Apa Nova disponibil la etajul 1 din 7 . Parcare auto in incinta complexului!  Imobilul se vinde exact ca in pozele de prezentare, mobilat - utilat ! Cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 1 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament 3 camere Rezervelor Bollroom!
85.000EUR
83 m2 3 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2015 , disponibil la etajul 1 din 7, cu o suprafata de 82,81 mp utili. Imobilul este format din living+bucatarie, 2 dormitoare, hol, 1 balcoan , 1 baie. Este situat pe strada Rezervelor, vis-a-vis de gardinita Kids Club, în imediata apropiere de Ballroom Militari , Piscina Aqua Garden, Wellness Militari.  Apartamentul se afla la prima inchiriere, totul nou, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, termostat ambient, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, maina de spalat rufe si tv in fiecare camera . Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 2 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Inchiriere 2 camere Militari Residence
55.000EUR
45 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari Residence, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 45 mp.  Imobilul este complet utilat, mobilat complet cu cetrala proprie pe gaz , termostat ambient wireless, aer conditionat control wi-fi, masina spalat rufe , aragaz , hota si tv. Statia STB cu liniile 178,138 si 278 la 5 minute distanta, iar statia de metrou Preciziei la 15-20 minute iar la 5 minute de mers pe jos de centrul comecial Militari Shopping Auchan. Cartierul Militari residence ofera locuitorilor restaurante, terase, piscina interioara si exterioara, sali de fitness, gradinita, supermarketuri, Lidl, Mega Image si La strada mall. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari va stam la dispozitie NON STOP ! 

Distribuie pe:  
Vanzare apartament decomandat Militari Residence
54.500EUR
58 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Militari residence, intr-un imobil construit in anul 2017 , disponibil la etajul 1 din 3, cu o suprafata de 57,57 mp utili. Imobilul este situat pe Str Apeductului Nr. 28A, in apropiere de scoala, gradinite private si de stat, supermarketuri, restaurante, terase, sali de fitness si saloane de infrumusetare. Loc Parcare ! Boxa depozitare 8 mp! Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe..   Se vinde poate vinde utilat, mobilat la pretului de 61500 euro! Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Vanzare apartament Militari Residence Tineretului 63
45.500EUR
39 m2 2 camere 1 bai

Solutii Imobiliare George Tudor va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Militari residence, Str Tineretului nr 63, intr-un imobil construit in anul 2019 , disponibil la etajul 2 din 6, cu o suprafata de 39 mp utili. In imediata vecinatate se afla numeroare restaurante , terase , cafenele , sali de fitness, piscina interioara si exterioara, gardinite private. Imobilul este situat 2 min distanta de capatul STB 178,278 si 138, la 15-20 minute metrou Preciziei si la 5-10 minute de complexul comercial Militari Shopping. Apartamentul este decomandat, bucatarie inchisa, balcon inchis cu termopan, mobilat si utilat complet, cu centrala termica proprie, aer conditionat, frigider, plita , cuptor, hota, masina spalat rufe si  tv. Imobilul se vinde utilat, mobilat exact ca in prezentare. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie NON STOP. Comision agentie 2 % se ofera factura si bon fiscal.

Distribuie pe:  
Filtre cautare
Oferte promovate
Vanzare garsoniera  Confort House Militari
Vanzare garsoniera Confort House Militari
40.000EUR
31 m2 1 camere 1 bai
Ultimele oferte
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe